Open menu Close menu
2016 05 16 roman drits barnimages 001

Subsidies en fiscale voordelen

Maak gebruik van de mogelijkheden!

Er is een aantal financiële mogelijkheden voor werkgevers om leren en werken binnen hun organisatie te stimuleren.

Landelijk

Belasting voordelen

UWV Regelingen

  • Proefplaatsing(externe link): een werkzoekende kan twee maanden met behoud van uitkering bij jou werken, zonder dat je loon hiervoor betaalt.
  • No riskpolis(externe link): Voor werknemers met een ziekte of handicap betaalt UWV soms een Ziektewet-uitkering. De Ziektewet-uitkering dekt een groot deel van de loonkosten van de zieke werknemer.
  • Protocol scholing(externe link): Voor klanten met afstand tot de arbeidsmarkt koopt UWV re-integratiedienstverlening in als de klant zicht heeft op een baan. Het doel is om deze klanten te ondersteunen bij het vinden van werk.


Fondsen

Bekijk of Opleidings- en Ontwikkelingsfondsen(externe link) in jouw sector financieel bijgedragen aan de scholing van jouw werknemers of cursussen aanbieden.

Regionaal/gemeentelijke regelingen

  • Startersbeurs(externe link): tegen minimale kosten is het mogelijk om jongeren in de leeftijd 18 t/m 26 jaar gedurende een periode van zes maanden in dienst te nemen.

Berekenen

Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend. Bezoek de websites van de betreffende organisaties voor de meest actuele informatie.

Brochure

Er is een brochure beschikbaar waarin alle voordelen voor je op een rij staan. Voor de meest recente brochure neem dan even contact met ons op.


Handige links: