Open menu Close menu
desktop

Ik heb moeite met lezen en schrijven

Aandacht voor lezen en schrijven

Ben jij iemand die moeite heeft met lezen, schrijven en/of rekenen? Heb je interesse in een taalcursus? Bel voor gratis advies naar de Nationale Bellijn Lezen & Schrijven, zij helpen je graag.

Moeite met lezen en schrijven?

Stichting Lezen & Schrijven helpt mensen die niet kunnen lezen en schrijven of daar moeite mee hebben. Ook helpen zij mensen die moeite hebben met rekenen of digitaal werken. Er zijn veel mogelijkheden om hier beter in te worden. Zij adviseren welke oplossing het beste bij jou past.

Wat gebeurt er als je belt naar 0800-023 44 44?

  1. Als je het nummer belt, hoor je meteen een computerstem. Op dat moment gaat bij de Stichting Lezen & Schrijven de telefoon over. Er wordt altijd snel opgenomen.
  2. Vervolgens krijg je een medewerker van de stichting aan de telefoon. Stel gerust al je vragen over cursussen, kosten of andere dingen. De medewerker probeert je zo goed mogelijk te helpen of verwijst je door.
  3. Als je belt om je op te geven voor een cursus, kan dat meteen. Laat je gegevens achter en de Stichting Lezen & Schrijven gaat ermee aan de slag. Je wordt zo snel mogelijk teruggebeld met meer informatie.


Zelftest

Hoe goed ben jij in lezen en schrijven? Doe hier de zelftest

Handige links: