Open menu Close menu
20160219 barnimages 04

Werkgeversconferentie 'Duurzame inzetbaarheid' d.d. 27 maart 2019

U bent van harte welkom op onze conferentie “Duurzame inzetbaarheid, het begint met taal” op woendagmiddag 27  maart om 14.00 uur op het Koning Willem I College in Den Bosch. Deze bijeenkomst gaat over het nut van investeren in de taalvaardigheid van medewerkers in uw bedrijf.

Wij verheugen ons erop u als onze gast te mogen begroeten. De uitnodiging vindt u hieronder.

 Programma 

Radiopresentator Frits Spits praat met Joost Brinkhuis (Manager P&O van landelijk schoonmaakbedrijf Asito) en Hans Joore (HR- Manager van voedingsverpakkingsbedrijf Vetipak) over de taalaanpak binnen hun bedrijf. 

Ondernemer Piet van Horrik kon amper lezen, toch was hij ruim 30 jaar directeur van zijn eigen constructiebedrijf. Hij vertelt over zijn eigen ervaring en vertelt wat taallessen hem hebben opgebracht. 

Tot slot krijgt u informatie over oplossingen en subsidies binnen bedrijven van o.a. Mérie Michiels (SBB).

Voor wie?

Teamleiders, HR-adviseurs, directie en werkgevers in Den Bosch en omgeving.

 Investeren in taal is slim

In Noord-Brabant hebben 170.000 mensen moeite met lezen en rekenen. Hiervan werkt een groot deel in Brabantse bedrijven. Deze groep medewerkers hebben moeite met het versturen van e-mails en het begrijpen van instructies. Dit kan grote gevolgen hebben voor uw bedrijf. Denk aan een lagere productiviteit, hoger ziekteverzuim en veiligheidsproblemen. Vaak zijn werkgevers, teamleiders en HR-managers hier niet van op de hoogte.

 Aanmelden

Aanmelden kan hier.